Events


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vinslottet.dk/public_html/wp-content/plugins/oott-funktioner/oott-funktioner.php on line 2882

Events

Her på siden finder du en liste over vores events.

Vinsmagning: Pinot Noir verden rundt - Aalborg

Onsdag d. 12 Februar 2025 Kl 19:30 – 21:30  i Verdens Vigtigste Vinklub på Cafe Peace, Aalborg

1 Champagne, 1 Hvid, samt 8 Rødvine, 350 kr pr prs,

Der kan bestilles Cafeèens tapas og ost, hvis man ønsker.

Vinkulturen blomstrer i Aalborg og VVV11.dk er et godt eksempel på dette. Vinklubben tæller pt 71 medlemmer, der er plads til flere nye medlemmer, der er hjertelig velkommen.

Aftenens tema er Pinot Noir. The Cool Climate Grape – Den sarte drue er blevet et hit for vinelskere verden over og aftenens vinprogram indeholder nogle usædvanlige gode kvaliteter fra Vinslottet`s sortiment med den helt store wow-effekt.

Smageprogram:

Velkomst- Champagne: Top Cuvee – Garance 2011, Alain Thienot, Reims.(100 % PN fra 50 % Grand Cru & 50 % 1. Cru marker, hvilet 9 år på gæren,  Power-Champagne)

1 Heat: Hvidvin: Blanc de Noir 2023, Spätburgunder, Thanisch, Mosel, Tyskland.

2 Heat: 2 Røde: Mosel vs Central Otago Spätburgunder 2021 ” Unfiltriet”, Thanisc, Mosel, Tyskland & Pinot Noir 2022 Maqueen, Central Otago, SoHo, New Zealand.

3 Heat: 2 Rødefra Italien: Alto Adige vs Piemonte

Pinot Nero Glen  Riserve 2020,  Kellerei Kurtacht, Alto Adige & Cantacucco DOC Pinot Nero 2022, Dacapo, Monferrato, Piemonte, Begge fra NordItalien

4 Heat: Beaun vs Nuits – Bourgogne.

Beaun Bastion 1. Cru 2018 &  Nuits St. George, Nuits, Begge fra Domaine Chanson

5 Heat: Alexander Valley vs Western Coast.

Pinot Noir 2021, Alexander Valley Wineyards & Pinot Noir 2022, Indigo Eyes,  Western Coast.

Aftenens vinsmagning vil blive guidet af Sommelier David Andreasenfra Vinslottet og der vil være mulighed for de deltagende,  efterfølgende at afgive en bestilling til favorable engrospriser.

Velmødt til nye og gamle medlemmer af Verdens Vigtigste Vinklub.

MVH

VVV11.dk

David Andreasen, Vinslottet.

Portvins-aften på Cafe Hawgus - Klitmøller

Fredag d. 7 Februar kl 18.

Velkomst: Rosèport-cocktail, 4 retter, 4 Bordvine, og 6 forstærkede Portvine DKK 595.- Pr Prs.

Banker dit hjerte for portvin?
Dette er årets første vinaften på Cafe Hawgus.
Velkomst Rosè-Port cocktail, 4 retter, 4 bordvine og 6 forstærkede Portvine. 595 kr pr prs
Få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og få helt styr på de forskellige portvinstyper når Cafe Hawgus denne aften har besøg af Sommelier David Andreasen fra Vinslottet som formidler og præsenterer de forskellige portvinstyper.
Til herligheden foreligger en 4 retters menu sammensat ud fra forskellige portvinstyper samt sæsonen.
Der serveres både bordvine og forstærkede portvine fra Vingården Quinta de la Rosa – en stjerne producent fra skønne Pinhao i Dourodalen, fra et at Europas smukkeste vinområder.
Menu og Vine:
Velkomst Rosè-Port cocktail
1 Heat: Hawgus bedste fra Haw.
Hertil 2 mineralske og intense hvidvine: La Rosa Branco Reserve 2022 & Tim`s Branco Grand reserve 2019
2 Heat: Portvinsbraiserede Svinekæber med vinterens rodfrugter og mos. Hertil 2 Krydrede Rødvine La Rosa Tinto 2021 & Syrah Passagem 2019
3 Heat: Modne og blå oste
Hertil 3 Ruby Style Portvine: Lot 601 reserve, LBV 2019 & Vintageport 2019.
4 Heat: Desserttallerken med kager, nøddeis, tørrede frugt
Hertil serveres 3 Tawnystyle portvine, Tawny Port, Colheita 2012 & 20 Års TAwny.
Velmødt til en helt igennem spændende vinaften med hygge og masser portvin.
MVH Team Hawgus
David Andreasen Vinslottet a/s

Portvins-aften på Frøken Madsens Spisehus i Sæby

Fredag d. 28 Feb. kl 18. Portvins-aften med vine fra Quinta de la Rosa.
Velkomst, 4 retter, 4 bordvine og 6 forstærkede portvine 795 kr

En rigtig vinter-vinsmagning med de intense bordvine og portvine fra Sophia Bergqwist`s vingård i Pinhao, Douro. Vingården ligger i hjertet af et af Europas smukkeste vinområder og David fra Vinslottet der selv har håndplukket og fodtrådt druerne, vil præsentere vinene og Dennis og Thomas tryller i køkkenet.

For de deltagende vil der være mulighed for at købe vinene til favorable engrospriser.
Menu & Vine:
Velkomst: Rosè Port Cocktail
Crouton fisk – Serveret med hummersuppe
Hertil 2 mineralske og intense hvidvine: Branco Reserve 2022 & Tim`s Branco Reserve 2020.
Portvins braiseret andelår – Serveret med jordskokkemos og svampe. Hertil 2 intense rødvine Tinto 2021 og Syrah Passagem 2019.
Osteanretning – 3 Ruby Style Port, Ruby Reserve, LBV 2018, Vintageport 2019.
Gateau Marcel – Serveret med kanelis og dadler.
Hertil 3 Tawny Style Portvine: Tawny, Colheita 2012, 20 års Tawny.
Meditationsvin: Smagsprøve på 30 års Tawny.
Mangler du overnatning, kan vi anbefale Hotel Aahøj der ligger lige overfor restauranten. Book her: https://aahoj.dk/
Velmødt til en helt igennem fantastisk Portvinsaften.
Med venlig hilsen
Team Frøken Madsens Spisehus
David Andreasen – Vinslottet a/s

Vinaften på Restaurant NerD - Frederikshavn. Tema: Vine til Fisk & Skaldyr

Lørdag d. 8 Marts kl. 18.

Vinaften på Restaurant Nerd, Frederikshavn.
Tema: Vine til Fisk & Skaldyr
Velkomst Champagne, 4 retter og 8 Vine. 995 kr. pr. prs.

 

Hvad er det bedste vinmatch til fisk og skaldyr?
Denne aften serveres der udvalgte klassiske Franske topvine af både hvide og røde vine der passer til fisk og skaldyr. Vinene præsenteres af Sommelier og Vinkonsulent David Andreasen fra Vinslottet. Der vil for de deltagende være mulighed for at bestille vinene til favorable engrospriser.

Detaljeret menu og vine opdateres snarest:

Velkomst Champagne & Østers
Blanc de Blancs 2019, Michel Gonet, Cotes du Blancs, Champagne

1 Heat: Frisk skaldyr
Hertil Sancerre Les Perrins 2023, Dom. Roger Champault & Riesling 2023, Dom. Paul Blanck, Alsace

2 Heat: Dampet Vesterhavsfisk med årstidens grønt
Hertil Chablis 1. Cru Vau Vigneau 2023, Dom. Louis Moreau & Rully Blanc 2022, Dom. Chanson. Begge fra Bourgogne.

3 Heat: Stegt Fisk
Hertil 2 Elegante rødvine. Morgon Nature 2022, Vignobles Buillat & Savigney Les Beaune 2021, Dom. Chanson. Begge fra Bourgogne.

4 Heat: Dessert
Hertil Muscat de Rivesaltes 2021, Chateau Rombeau & Chateau Haut Maynes 2022, Sauternes Bordeaux.

Vedr. overnatning: Der er
mulighed for specialpriser på værelser på Park Hotel og Vinbar. enkeltværelser til 795 og Dobbeltvæelser til 895 inkl morgenmad. Booking direkte til Susanne Helena Thomsen på tlf 21730388

Velmødt til en dejlig aften på havnen med menu og vine der går op i en højere enhed.

MVH
Kasper Larsen, Restaurant NerD
David Andreasen, Vinslottet a/s

Boble & Champagneaften på Aahøj

2 Maj 2025 kl 18-23.

Hotel Aahøj afholder igen i år en eksklusiv Boble- og Champagneaften. Tilmeld dig arrangementet allerede nu!Prisen, alt inkl.
(Velkomst-Cava, 4-retters menu + snacks, 4 champagner + 3 Mousserende vine, kaffe og avec) incl. musik.
1.095 kr. pr. pers.

 

 

Boble- og Champagneaften afholdes i samarbejde med sommelier David Andreasen fra Vinslottet, og maden tilberedes som altid af husets kok, dygtige Lukas Grøntved fra Dune Dining.

Til at toppe oplevelsen har vi inviteret pianist og guitarist Thomas Zinther til at spille stemningsfuld dinner-music fra kl. 20.00-22.00. Musikken er inkl. i billetprisenVi inviterer til et socialt arrangement, hvor du beriges på smag og viden om boblernes verden samt 4 champagner fra 3 forskellige champagnehuse. Alle sammen repræsenterer forskellige stilarter. Menuen fra Lukas er nøje afstemt med vinene fra David, således sikres den totale smageoplevelse.Der skal hygges og nydes til en aften i særklasse i yderst godt selskab 😉 Tag venner og familie med under armen, og tilmeld dig arrangementet nu. Vi gør venligst opmærksom på, at tilmeldingen er bindende, grundet begrænsede antal pladser.

Program, som følgende:

Kl. 18.00: Velkomst-Cava serveret med kokkens snacks.

Intro-præsentation af Champagne med billeder.

Kålpakke serveret i æblebouillon med druer og aromatisk olie.
Hertil: Blanc de Blancs NV, Cuvage Piemonte, Italien.
& Blanc de Blancs 2019, Ekstra Brut, Michel Gonet, Avize, Cotes de Blancs, ChampagneBagt torsk serveret med blanquette sauce og bønner.
Hertil: Cremant de Limoux, Aimery.
& Brut Selection, NV, Alain Bedel, Valle de Marne, Champagne

Stemningsfuld dinner-music starter.

Stegt kylling fra Løkken serveret med ribs og gratineret kartoffel.
Hertil: Brut NV, Thienot, Reims, Champagne
& Vintage 2018, Alain Bedel, Valle de Marne, ChampagneChoux au Craqueline med årstidens sorbet og fyldig bærkompot
Hertil: DOC Malvasia Nevissano Spumante, Terre Da Vino, Piemonte.

Kaffe og avec
23.00: Tak for i aften.

Obs. Der serveres 1 glas af hver vin pr. pers., dog er der mulighed for tilkøb af ekstra glas på selve aftenen.

Som tak for din støtte til eventet, giver Vinslottet aftenens deltagere mulighed for bestilling af Champagnerne til favorable engrospriser.

Overnatning?
Ønsker du at booke en overnatning ifm. arrangementet, tilbyder Hotel Aahøj en særlig pris på et almindeligt dobbeltværelse til kun 1.295 kr. pr. værelse pr. nat. Prisen er inkl. morgenmad samt fri adgang til Aahøj Sauna Retreat.

Tilmelding til info@aahoj.dk eller tlf.: 21 75 41 92.

Bekræft din alder

Hjemmesiden indeholder produkter og varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år.
Bekræft venligst at du er over 18 år gammel.

Jeg er over 18 år Afvis